Letní tábor Kamenice 2012



Sobota 28.7.

Den osmý

Dnešní den nás opět probudilo slunko, které se nám skrze plachtu vkrádalo do stanů, a tak byl den hned veselý. A abychom byli všichni zdraví, k snídani nám naše milovaná paní kuchařka udělala housky s medovým máslem. Po snídani jsme zahájili výcvik proti smrtijedům, kteří ovládli naší bradavickou školu. Speciální výcvik byl založen především na paměť a celkové zlepšení čarodějnických schopností.

Po této dopolední etapové hře následoval další, opět vydařený, oběd. Tentokrát jsme měli vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem a zelím. A jelikož nám rtuť teploměru po obědě vyšplhala až na celých 30 stupňů Celsia, mohli jsme po obědě hrát vodní bitvu. Vodní bitva = namoč vše a všechny, kdo jsou v tvé blízkosti.

Po poledním klidu a vodní bitvě nám zbyl ještě nějaký ten čas na to zahrát si další hru. V této hře se všichni studenti snažili prolomit obranu smrtijedů. Když už jsme se chystali z lesa zpět do tábora, zastihl nás lehký déšť, který se později bohužel přeměnil v bouřku. Ale to už jsme byli všichni dávno v bezpečí.

Po večeři (chlupatý chléb-chléb s nastrouhaným sýrem) jsme se ještě šli podívat na scénku. Po scénce jsme šli již na kutě a zítra hurá na puťák!

Keta

Dnes také vyšlo čtvrté číslo táborových novin.