Letní tábor Kamenice 2012



Čtvrtek 26.7.

Den šestý

Včera večer proběhla noční bojovka po Bradavicích. Děti měly za úkol najít znamení Zla, které po udatném a odvážném boji, kdy je na cestě čekala spousta nástrah a dobrodružství, nakonec získaly. Ráno se nám vstávalo poměrně ztěžka, jelikož jsme byli ještě plni zážitků z nočního putování. Sluníčko, které po předchozím propršeném dni vykouklo, nám však do tváří vrátilo úsměv a my se tak vydali na naší cestu za zmařením plánů Pána Zla. Paštika nás připravila na dopolední hru, která spočívala v tom, že jsme se vydali do minulosti hledat Brumbála, jenž byl předchozího dne unesen Voldemortovými přisluhovači. A jelikož bylo velice žádoucí, abychom v minulosti nic nezměnili, museli jsme být velmi tiší a nenápadní. Proto jsme hráli hru Tichá pošta. Tato hra je poměrně fyzicky náročná, a tak nás po návratu do základny čekal vydatný oběd – drůbeží vývar, krůtí maso, sýrová omáčka s těstovinami a zelný salát.

A jelikož nás v pátek čeká slavný velký kouzelnický bál, museli jsme na schvilku nechat všeho a jít vydělávat Galeony /táborové peníze), abychom si mohli koupit patřičné společenské odění. Ve hře Obchodování se obzvláště vyznamenali Tomáš Vémola, Honza Slavík a Maty Kočka.

K večeři jsme pojedli rybičkovou pomazánku s okurkou a společně jsme oslavili narozeniny (pojídáním dortů) naší milované praktikantky Anety, která právě dnes dosáhla dospělosti. A jelikož slunko pomalu zapadlo za humna, odebrali jsme se do Hajanova.

Večer rovněž vyšlo třetí číslo bradavického jaksenámzachceníku Denní věštec.

Lupo Oliatore a Keta Dobbyová

Dnes také vyšlo třetí číslo táborových novin.