Letní tábor Kamenice 2012



Sobota 21.7.

Tak je to konečně tady! Pro vás 14 dní klidu, bez vašich ratolestí. A pro nás tady, vrchol naších několikaměsíčních příprav. :-)

První den proběhl velice úspěšně. Děti v pořádku a se všemi věcmi dorazily do tábora, rozdělily se do oddílů, ubytovaly ve stanech a seznámily se s táborem a jeho osazenstvem.

Hned po příjezdu proběhlo zařazování do oddílů, kdy si jako každoročně děti mohou zvolit, k jakému vedoucímu chtějí. A pokud zrovna nechce celý tábor k jednomu vedoucímu, je jim vyhověno. Potom jsme se všichni ubytovali a vyrazili jsme obhlédnout nejbližší okolí tábora.

A po večeři (vývar a zapečené těstoviny) nastala ta všemi očekávaná chvíle. Sešli jsme se ve Velké síni a profesor Albus Brian Percival Wulfric Brumbál, ředitel školy, nás uvítal v letní škole čar a kouzel. Představil nám profesorský sbor a moudrý klobouk nás rozřadil do kolejí. Každý oddíl byl zařazen do jedné z kolejí – Havraspár, Mrzimor, Nebelvír a Zmijozel. A z každé koleje byl zvolen jeden prefekt, někdo ze starších dětí, kdo bude mít na starost ty mladší. Za Nebelvírskou kolej je prefektem Eliška Neradová, za Zmijozel Adélka Halenčáková, za Havraspár Tomáš Vémola a za Mrzimor Matyáš Kočka.

Teď už jsou všichni uloženi ve svých postýlkách a spokojeně spinkají. A my se konečně chystáme taky spát.

A za nás za všechny vedoucí, Ondro, doufáme, že budeš brzy zdráv a připojíš se k nám.

McGonagallová