Letní tábor Kamenice 2012



Sobota 4.8.

Tak jsem tu s úplně poslední reportáží z našeho tábora. Výjimečná je v tom, že ji píšu z pohodlí domova. Při ohlédnutí za naším táborem je mi trochu smutno, že to všechno už skončilo, moc se mi stýská po všech tábornících, po hrách, po tom, že nemáte lahvičky plné pití a zapomněli jste si zavázat stany a vzít na hlavu čepici a nejradši ze všeho bych tam s vámi ještě chvíli zůstala. Ale taky mám radost, že to bylo tak super, že vy jste byli všichni super a moc vám děkuji.

Se všemi se určitě uvidíme za rok a s většinou z vás, i dříve na menších akcích jako bude například víkend s rodiči, podzimní prázdniny, lyžák, velikonoční prázdniny a další, tak jak to máte zvýrazněno ve vašich kalendářích a tak jak to budeme prezentovat na našem webu.

A teď už k tomu jak probíhal náš poslední den:

Ráno, v půl osmé byl budíček a nikomu z nás se nechtělo ze spacáků, neboť páteční diskotéka na rozloučenou se velmi protáhla do pozdních nočních hodin a my jsme šli pozdě spát.

K snídani byla houska s Nutellou a koláčky, co zbyly z páteční hostiny. A pak jsme všichni začali horečně balit, uklízet a trochu zmateně pobíhat po táboře, abychom všechno včas stihli a byli připraveni po 12. hodině k odjezdu z tábora. Do toho jsme ještě stihli poslední nástup, kde jsme rozdali všem diplomy a kalendáře, jako památku na nás a upomínku na to, že bude možnost nás vídat i přes rok. Samozřejmě, že poslední den nechyběl ani oběd, tentokrát to byla rychlovka, párky s chlebem.

A pak, když už bylo všechno hotovo, jsme začali nandávat bagáž do autobusů, poslední zamávání a loučení s těmi, co jsme zůstali v táboře kvůli dalšímu úklidu, a děti odjeli směr Praha, do svých domovů, za svými rodinami.

Tak se těším na další akci!

Díkus všemus!

S pozdravem

Minerva McGonagallová