Letní tábor Kamenice 2022



Středa 27. července 2022

Dnes ráno jsme se probudili do mírně chladného rána, ale díky ranní rozcvičce jsme se hned zahřáli. Svá bříška jsme naplnili teplým čajíčkem a houskou se šunkou.

Po ranním nástupu jsme dostali na cestu mandarinky a vyrazili na hru. Hrála se všemi oblíbená hra – hranice, během které je důležité překonat své vedoucí a dostat se ke kotlíku. V průběhu hry jsme si vyzkoušeli i pozice vedoucích, což nás moc bavilo.

Hladoví jsme se vrátili na oběd, kde na nás čekala lahodná svíčková s knedlíkem, jednoduše řečeno – MŇAM. Nacpaná bříška jsme nechali odpočinout a poté se vydali do lesa.

Odpolední hrou byla etapová hra zaměřená na bobříky a kroužky, na které jsme mohli po večerech ve volných chvílích chodit. Mnozí z nás, kteří se bobříků účastnili měli značné výhody. Během hry nás zastihl i déšť, ale my byli vybaveni pláštěnkami. Mezitím se už chystala večeře, ke které byl chlebíček namazaný pomazánkou z makrely.

Po večerce proběhla závěrečná scénka ve hře Jumanji, ve které se naši čtyři hrdinové utkali s hlavním záporákem Coleslawem a jeho pomocníkem Boleslavem. Pomocí nových znalostí, které se naše děti mohly naučit, zvládli hrdinové obelstít padoucha a získat všechny kameny. Naši čtveřici dobrodruhů se podařilo zachránit Jumanji, čímž tuto hru dohráli. Nyní jsme viděli vše a můžeme si jít čistit zoubky a převlíkat se do pyžámek, následně jsme se uložili do postýlek a vydali se do říše snů.

Natálka


Prohlížet fotky