Letní tábor Kamenice 2010

 

Sobota 31.7.

Sluneční paprsky prosvítily naši táborovou základnu hned z kraje dne. Po ranní rozcvičce, kterou měl na starosti Bohouš, jsme vyhladovělí utíkali do jídelny, kde na nás čekala výtečná snídaně. Hned po snídani jsme si po krátkém odpočinku vyslechli pokyny naší hlavní vedoucí, a pak šupajdili do lesa na první hru dnešního dne.

Po návratu z lesa na nás čekal oběd. Měli jsme vepřo-knedlo-zelo, na kterém jsme si opravdu pošmákli. Během poledního klidu jsme se připravovali na odpolední hru, na kterou jsme vyrazili po oddílech kolem čtvrté hodiny a putovali po okolí kamenice na trase, která byla vyznačena fáborky.

Když jsme se všichni šťastně vrátili do naší táborové základny, naše nejšikovnější kuchařky už na nás netrpělivě čekaly s připravenou večeří. Pochutnali jsme si na bagetách se spoustou zdravé zeleniny, výtečné šunky a uzeného sýra.

Po večeři následoval jako obvykle večerní nástup a potom i kroužky. Než jsme ulehli do postýlek, shlédli jsme večerní dramatickou scénku, plnou světelných mečů, adrenalinu a vtipů. Poté jsme zalezli do stanů a po náročném dni tvrdě usnuli.

Zuzka a DoDo



Další fotky z tábora jsou v naší fotogalerii.