Podzimky v Kamenici 2017

Pátek 27. října 2017

Dnešní den začal jako obvykle snídaní. Tentokrát v podobě lahodných závinů a (jako vždy) vynikajícího čaje.

Dopolední program probíhal v budově a soustředil se na procvičování mozkových závitů (protože když už si mají hordy krvelačných zombie pochutnat na našich mozcích, tak ať si alespoň pořádně pošmáknou). Hrálo se „země, město, zvíře, věc“.

Před obědem se nám opět ukázal chrabrý seržant Carter spolu s profesorem Mozeksonem. Ukázalo se, že jediný způsob, jak profesorovi navrátit jeho intelekt, je dosáhnout ochlazení jeho organismu o 12 stupňů Celsia a nechat ho projet se na tobogánu. Carter tedy rozhodl, že se vypravíme do Havlíčkobrodského bazénu.

Po návratu z cachtačky nás čekaly špagety s lahodnou červenou omáčkou. Následně si děti vyzkoušely, jaké to je stanout na prknech, která znamenají svět. Hrála se divadla v jejich vlastní autorské tvorbě.

Náhle se opět přihlásil seržant Carter s profesorem, který konečně přišel k rozumu a rozvzpomenul se, jak vyrobit novou dávku séra. Ukázalo se, že jednou z klíčových ingrediencí je rybí tuk nasbíraný za svitu luny v tmavém lese. A tak následovala bojovka.

Našim hrdinům se podařilo získat onu ingredience a následoval zasloužený spánek.

Omar, Majda


Prohlížet fotky