Podzimky v Kamenici 2017

Čtvrtek 26. října 2017

Dnes ráno jsme si dali ke snídani housku s pomazánkovým máslem a dobrým čajíčkem. Poté jsme pomohli našim kuchařkám se škrábáním brambor.

Dopoledne nás čekala velká záchranná akce. Naši hrdinové, malíř a kuchař, se vypravili zachránit zdravotní sestřičku Elišku, kuchařovu největší lásku. Když dorazili na místo, pokoušela se o její život horda tlejících zombie. Naštěstí celou situaci zachránil seržant Carter, starý vojenský veterán. Všichni přežili a vypravili se společně najít lék proti zombie apokalypse.

Bohužel se naši hrdinové museli z nemocnice probít další hordou hladových zombie. Zahráli jsme si hadrákovou bitvu. Naštěstí jsme jí všichni prošli ve zdraví. Tuto hru jsme si velice užili, hlavně díky zapojení našich vedoucích a praktikantů. Mezitím pracovali naši brigádníci na zvelebování naší krásné zahrádky.

Po poledním klidu jsme se šli podívat na další scénku. Zde jsme zjistili, že náš problém se zombie je čím dál tím horší. Na další hru s názvem „hranice“ jsme se přesunuli do blízkého lesa, kde jsme cestou nalezli nové značení turistických cest, díky němuž se tady nikdy neztratíme.

Po výborné večeři jsme se pustili do halloweenské výzdoby a zkusili jsme si po oddílech vydlabat dýně. Pro spoustu z nás to bylo poprvé. Náhle nás vyrušil seržant Carter a dovedl nás do tajné vojenské laboratoře, kde jsme nalezli profesora Mozeksona, který je vynálezcem antizombie séra. Bohužel však v amoku veškeré vzorky použil sám na sebe. Požití tak velké dávky séra způsobilo u jinak geniálního profesora pomatení smyslů a naděje našich dobrodruhů na záchranu lidstva se v okamžiku rozplynula jak pára nad hrncem s naším vynikajícím čajíčkem.

Naty a Majda


Prohlížet fotky