Podzimky v Kamenici 2012

pátek 26. října 2012

Third Day – Budík nám zazvonil v 8 ráno, tudíž jsme vstali, umyli si obličeje, vyčistili zuby a šli na snídani (chleba s paštikou). Mrkli jsme se na scénku s Kapitánem a Generálem. Čekal nás dopolední program (Maršál a špion). Po návratu do tábora jsme si nacpali pupky výborným vepřoknedlozelem a následoval polední klid. Odpočinuli jsme si a odebrali se do lesa hrát vlajky. Jelikož je ale tato hra poněkud agresivní, rozhodli jsme se s Vojtou, že on bude pikat a ostatní se schovají (ano, hráli jsme schovku v lese). Po chvilce nás všechny našel a schovku si zahráli ještě třikrát. Mezitím přijeli další vedoucí v roli brigádníků a pokračovali v pracích na rekonstrukci dívčích umýváren.

Vrátili jsme se do tábora, dali si boloňské špagety a hráli hry (opět milované Palermo, navlékání korálků, šarády, svatby, malování atp.) a kolem desáté jsme poslali děti do postýlek a dali jim dobrou noc.

Popi


V kuchyni Majda V kuchyni 2 Bitka Bitka 2 Bitka 3 Bitka 4 Bitka 5 Bitka 6 Bitka 7 Bitka 8 Bitka 9 Maršál a špion Maršál a špion 2 Maršál a špion 3 Maršál a špion 4 Maršál a špion 5 Maršál a špion 6 Maršál a špion 7 Maršál a špion 8 Maršál a špion 9 Maršál a špion 10

Prohlížet fotky