Podzimky v Kamenici 2012

čtvrtek 25. října 2012

Second Day – Po budíčku a ranní hygieně jsme se odebrali do diskotékárny, kterou jsme nyní využívali jako jídelnu, na snídani (makové a jablečné záviny s čajem). Nasnídali jsme se a šli se podívat na scénku, kde Generál povýšil Steva Rogerse na Kapitána Ameriku a hned mu udělil rozkaz. Kapitán dostal pomocný tým složený z dětí, takže dopolední program byl jasný – děti musely projít tvrdým výcvikem, který jim pomůže zhatit plány Hydry.

Následoval oběd (řízky s bramborovou kaší), polední klid, při kterém se děti rozdělily do 4 oddílů, a po něm odchod do lesa na hru (hranice). Když jsme se vrátili, čekala na nás večeře (čína) a po ní kroužky (Palermo, navlékání korálků, pletení z vlny aj.), večerní nástup, udělení bodů každému týmu a sdělení, že děti čeká ještě noční procházka za naší milovanou vesničkou. Děti jsme začali vypouštět v devět a všechny dorazily v pořádku. Individuálně si vyčistily zoubky a šly na kutě.

Popi


Štáb Ve sklepě Kapitán Amerika přichází Provedu! Hranice 1 Hranice 2 Hranice 3 Hranice 4 Hranice 5 Hranice 6 Hranice 7 Hranice 8 Hranice 9 Hranice 10 Hranice 11 Hranice 12 Hranice 13 Hranice 14 Hranice 15 Hranice 16 Hranice 17 Hranice 18 Hranice 19 Hranice 20 Hranice 21 Hranice 22 Hranice 23 Hranice 24 Hranice 25 Večerní scénka Kapitán Amerika Zvěst Cože? Hydra Hrr na ně Ještě posledního Hotovo A pryč Konec scénky V klubovně Bude nočka! V klubovně 2 V klubovně 3 V klubovně 4 V klubovně 5 Kuba a Čenda Šéf akce Nočka - u vysílače Nočka - v lesíku u dálnice Nočka - u balíků slámy Nočka - na louce Nočka - u lomu Nočka - za vesnicí Nočka - za vesnicí 2

Prohlížet fotky