Podzimky v Kamenici 2023

Pátek 27. října 2023

V pátek jsme vstali do krásného rána, plni očekávání a nadšení do dalšího dne táborových dobrodružství. Nepříznivé počasí nám však hodilo klacky pod nohy, a tak jsme museli rychle změnit program. Místo plánované hadrákové bitvy jsme se zapojili do vzrušující hry „Chcete být milionářem“. Každý oddíl se svými zástupci musel naladit své mozkovny, aby správně odpověděli na otázky, které jsme pro děti připravili. Byla to skvělá příležitost pro všechny zapojit se do soutěže a ukázat své znalosti.

Po napínavých soubojích jsme se vydali na zasloužený brzký oběd, který nás posilnil pro odpolední dobrodružství. Poté jsme bez váhání zamířili na vlak do Havlíčkova Brodu, kde jsme vystoupili a začali kráčet směr bazén. V bazénu jsme strávili odpoledne koupáním, cákáním, smíchem a veselím. Děti si hrály ve vodě, jezdily po skluzavce a užívaly si příjemného koupání. Atmosféra byla plná radosti a energie, ačkoliv nás venkovní počasí zrovna nenadchlo.

Večer jsme se ponořili do další vzrušující hry, zvané „Dobývání tábora“. Napětí ve vzduchu bylo cítit, jak děti soutěžily a spolupracovaly ve snaze dosáhnout vítězství a zapsat své jméno a oddíl na papír na půdě, což bylo pro všechny obrovským úspěchem. Radost z výhry se mísila s vymýšlením taktik, jak se přes vedoucí na půdu dostat, aby je nikdo po cestě nechytil, což se několika dětem povedlo.

Celý den byl plný dobrodružství, soutěžení a zábavy, i přes to, že původní plány narušilo nepříznivé počasí. Byla to skvělá zkušenost, která nás nadchla a přinesla do našeho tábora nezapomenutelné vzpomínky. Tyto chvíle s přáteli, smíchem a vzájemnou podporou nás moc bavily a utvořily nezapomenutelné zážitky. A tak s úsměvem na tváři a vzrušením v srdci přejeme všem krásný zbytek dne a těšíme se na další dobrodružství, která nás zítra čekají.

Nečeštinář


Prohlížet fotky