Brigáda v Kamenici - rekonstrukce WC

listopad 2023

Milí přátelé a kamarádíčkové,

rádi bychom oznámili, že jsme se po delší době rozhodli podělit se s vámi o novinky z brigád, abyste věděli, co nového připravujeme na letní tábor a jak zvelebujeme naši táborovou základnu.

Poslední brigáda byla věnována rekonstrukci kuchyňského záchodu. Rozhodli jsme se pro instalaci závěsného záchodu, což pro nás byla novinka a přinesla nám pár překvapení. Nejprve jsme museli sundat staré obklady, a tak se Šíša s Bizonem chopili sbíječek a začala ta pravá zábava. Po několika minutách bylo hotovo, poté přišel na řadu systém Geberit.

Následně jsme se věnovali přidělování konstrukce kolem splachovadla, což vedlo k několika komickým situacím, například nechtěnému navrtání odpadu a vody z horních záchodů. Jirka nám sice navařil krásné trubky od vody, takže máme teplou vodu i na kuchyňském záchodě, ale práce kolem konstrukce byla trochu komplikovanější. Museli jsme se pustit do kopání kolem navrtaných trubek. Ach jo! Příště budeme moci konečně obkládat a snad se nebudeme muset potýkat s nečekanými překvapeními.

Mějte se krásně, my se zase ozveme!


Prohlížet fotky