Velikonoce 2017

12. - 17. dubna 2017

Ve středu jsme se vydali již podruhé do chaty Bláža, která se nachází v Desné v Jizerských horách. Když jsme dojeli na místo, čekalo nás ubytování, večeře, seznámení s pravidly a průběhem Velikonoc a pak zasloužený spánek.

Za 6 dní zvládla naše výprava vyjít Mariánské schody, které byly postaveny původními osadníky ke zkrácení cesty do oblasti Bílé Desné, navštívit Albrechtice v Jizerských horách, Protrženou přehradu a několik jezů. Počasí bylo opravdu proměnlivé, chvíli svítilo sluníčko, pak zas pršelo a dokonce padal i sníh, ale ani to nás neodradilo. Když nebyla v plánu procházka, využili jsme čas k hraní různých her (např. frisbee, Aktivity, Věž nebo Kamionem po Evropě).

V neděli, místo procházek a hraní her, holky barvily vajíčka a kluci pletli pomlázky. Zvládli jsme si upéct beránky a mazanec a za odměnu byl večerní program trochu jiný než předchozí večery. Byl to poslední večer naší akce, a tak jsme si udělali diskotéku. Byla to taková menší taneční akce na rozloučenou. V pondělí po snídani si kluci vykoledovali vajíčka a nám už nezbývalo nic jiného než se zabalit, uklidit barák a vydat se na cestu k našim milovaným rodičům.

Chtěla bych poděkovat Všem zúčastněným dětem a vedoucím, kteří se na akci podíleli.

Eliška


Prohlížet fotky