Víkend s rodiči 2013

30. srpna - 1. září 2013

Jako už každý rok jsme se i letos rozhodli uspořádat akci, která nese název Víkend s rodiči. Sami jsme byli překvapeni hojnou účastí.

První večer jsme společně oslavili u našeho krásného táborového ohniště. Buřtíky nám moc chutnaly a tak jsme si svá bříška nacpali k prasknutí. Poté jsme se odebrali do naší klubovny, kde jsme si zahráli zábavné společenské hry. Když na dětičky konečně padla únava, uložili jsme je do postýlek a popřáli jim dobrou noc. V pozdních večerních hodinách dorazili ještě poslední opozdilci a my už byli konečně kompletní.

Druhý den ráno jsme se probudili do slunečného dne. Po vydatné snídani následoval odchod do lesa. Jako první nás čekala - dětmi velice oblíbená - hra Hranice. Rozdělili jsme se do dvou týmů, pořádně protáhli těla a šlo se na věc. K žádnému úrazu nedošlo, a tak se všichni mohli vydat na další stanoviště v lese, kde se pustili do další hry - BANG. Ta nám vydržela až do oběda. Po obědě následoval polední klid, kdy se do spánku uložila celá utahaná Kamenice. Odpoledne si říkalo o hru další a přišel na řadu Maršál a špion. Jelikož Tom 'uvízl' na stromě, a odmítal se vydat napospas Jiříkovi, zbytek kamenického gangu hrál svatby. Všechny to zmohlo, a tak jsme se vrátili zpátky do základny tábora. Večeře byla výtečná a po ní jsme se odebrali do klubovny. Šarády (pantomima) byly velice zábavné, ale protože malé děti dostihl spravedlivý spánek, tak jsme plynule přešli na hádání filmů. Spánek nakonec postupně pohltil všechny a tak se šlo spát.

Třetí den se budíček trochu posunul, a proto byla snídaně malá, abychom si tolik nezaplnili bříška a vešel se nám tam oběd. Všichni si už zabalili a tak mohla přijít zábava. Po obědě se po hřišti rozlítaly míče a létající talíře. Některým šikulům se podařilo míč přehodit až za zídku, a tak se zkušení vedoucí vydali na pátrací akci. Poté se konal turnaj ve volejbale. Už se stmívalo a mnozí už se museli s Kamenicí rozloučit a vyrazit zpátky k domovu. Všem zúčastněným děkujeme a doufáme, že jste si to užili jako my. Těšíme se na další akci.

Áďa


Prohlížet fotky