Lyžák 2013

16. - 23. února 2013

Jako v předešlých letech, tak i letos jsme se vydali za sněhem do našich hor. V sobotu jsme se krátce po poledni sešli na čerstvě zasněženém Žižkově a vyrazili do našeho oblíbeného penziónku ve Strážném v Krkonoších. Již při příjezdu bylo všem jasné, že nedostatkem sněhu vskutku trpět nebudeme a také jsme netrpěli. Nebyl snad jediný den, kdy aspoň trochu nezasněžilo.

V neděli ráno jsme všichni ocenili, že náš penzion stojí přímo na sjezdovce. Každý z nás si velmi rychle zvyknul na komfort příjezdu i odjezdu na lyžích až do lyžárny. Obzvlášť kolem poledního bylo skvělé jezdit na skoro prázdné sjezdovce a pak se jen na chvíli zastavit na oběd. Během jednoho týdne se nám podařilo zajezdit si na lyžích krátkých i dlouhých a samozřejmě i na snowboardech. Místo výletu do nejbližšího města Vrchlabí jsme si udělali klidný den s procházkou po hřebenech hor, odpoledne postavili malou pevnost a večer si užili večerního lyžování. Komu se už na večerní lyžování nechtělo, mohl si zahrát některou z deskových her, které jsme si s sebou přivezli. Někteří z nás přicházeli i po dlouhých letech na chuť zimních radovánek. K velké spokojenosti všech účastníků přispěl i celý personál, který se o nás celý týden staral a hlavně vařil, protože kuchyni se nedalo vůbec nic vytknout.

Týden utekl jako voda a tak jsme se bohužel všichni museli vrátit do Prahy, po trochu časově náročnější cestě jsme všichni dorazili v pořádku domů a už teď se těšíme nejen na Velikonoce v Krkonoších, ale i na letní tábor kde se všichni zase uvidíme.

Děkuji za příjemný týden s Vámi všemi strávený.

Chorche


Prohlížet fotky