Velikonoce 2012

6. - 9. dubna 2012

Tak třeba tak...

Letošní velikonoční prázdniny jsme si trochu zkrátili a vyrazili jsme do přírody až v páteční podvečer. Místem našeho pobytu bylo Strážné u Vrchlabí, penzion „U Kurtu“, stejně jako o jarních prázdninách na lyžích.

S Dr. Indiana Jonesem jsme se vydali hledat poklad na území hlídané nacistickými vojáky, náš úkol byl velmi těžký a nebezpečný, ale také nesmírně důležitý. Museli jsme získat starobylé artefakty, které nacisté během svého válečného tažení ukradli. V tomto pokladu se měli skrývat důležité informace o tom, že celá evropská civilizace je založena na největším podvodu v dějinách lidstva. Naštěstí pro nás, nacisté nedokázali tyto informace rozluštit a tak zůstalo na nás, abychom se společně s odborníkem nejpovolanějším, s Dr. Indiana Jonesem, tajně vplížili do epicentra zuřící války a rozluštili tyto staré listiny.

Pro naše dobrodružství bylo načasování jednou z nejdůležitějších věcí, neboť v době Velikonoc opadá pozornost všech vojáků, kteří se více věnují duchovnímu rozjímání, pletení pomlázek s barevnými pentlicemi a pojídání čokoládových zajíců a vajec. Abychom splynuli s davem jako chameleón, tak jsme se i my věnovali těmto činnostem.

Po těžkých útrapách, namáhavém boji s nepřáteli, plížení se bahnem, luštění šifry psané v dnes už lidstvu neznámém jazyce, se nám to podařilo, našli jsme to - Thórovo kladivo Mjöllnir. To jsme Thórovi vrátili a vše je zase jak má být, nebezpeční pominulo, zachránili jsme lidstvo a můžeme v klidu dál žít, než zase nastane nějaká další katastrofa, než si zase někdo usmyslí, že ovládne svět. Trochu se proslýchá, že nějaké takové nekalé plány má v kouzelnickém světě Ten jehož jméno nesmíme vyslovit, ale pravděpodobně to jsou jen klepy. No, i když na každém klepu, pravdy trochu, že? :)

Jája