Letní tábor v Kamenici

sobota 24. července

Podle plánu jsme vyrazili dvěma autobusy od strašnické školy v sobotu 24. července. Prvním překvapením, které pro nás kapitán překvapil bylo, že jsme nezamířili k dálnici na Humpolec, ale k přístavišti parníků u Mánesa. Jako správní piráti jsme se nalodili na naše pronajmuté plavidlo, kterým jsme se vydali na plavbu po Vltavě končící u Rudolfina, kde nás překvapily dvě sličné mořské panny. Předaly nám poselství od kapitána Morgana ukryté v láhvi.

Vyzbrojeni těmito informacemi jsme již mohli pokračovat v cestě autobusy na místo našeho přechodného pobytu; Jamajku (Kamenici). Ubytovali jsme se a hned první den jsme již čelili prvnímu přívalu deště. Náš první křest se obešel beze ztrát na naší straně. Poté, co jsme se ubytovali a seznámili z nejbližším okolím, jsme se navečeřeli. Guláš zmizel beze zbytků :o).

Po večeři jsme navštívili místní přístavní krčmu "U vypíchnutýho voka", kde jsme se poprvé setkali s naším průvodcem kuchtíkem Dickem a jeho dávno zesnulým kapitánem Morganem. Po vzrušujícím zážitku jsme šli nakutě.

Jirka Duchoslav, Dogha


1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg Img_1260.jpg Img_1263.jpg Img_1264.jpg Img_1269.jpg