Triko 2000

 

Starověké Řecko

 

Úvodní strana

Letní tábory

Foto

Legenda

Tahle hra je komplet vymyšlená, pouze jména postav jsem si vypůjčil z knihy Witolda Makowieckého „Tři útěky z Korintu“.  Děj šestiepatové hry se odehrává ve starověkém Řecku. Vedoucí představují božstvo a děti jsou Řekové. Mají přinést dary pro boha Háda, cestou jsou však přepadeni lupiči a bůh nedostane nic. Ten se rozzlobí a vyhrožuje strašlivou odvetou. Děti pak po Řecku pronásledují lupiče.

Strašně nerad vzpomínám na ty děsné kostýmy, které se jednak rychle špinily a trhaly a pak v nich byla děsná zima. Ondřej hrál na el. kytaru budíčky. Vstávala celá vesnice. Během tábora pršelo vždy, když jsme chtěli udělat táborák, takže to nakonec dopadlo tak, že jsme zastřešili ohniště.

Světlo světa spatřilo druhé CD s označením Kamenice 2000

Hudba na večerní nástup je opět rocková klasika, tentokrát má nej... nej... oblíbenější skupina Jethro Tull a část skladby Fat Man. Na plakát se můžete podívat tady.

Na tábor přijelo 51 dětí. Hlavas Dan Grund, vedoucí Tomáš Pelikán, Ondřej Holas, Klára Chlumská, Vítek Šindelář, Tomáš Petrák a prvně s námi jela Pavla Charvátová. Prákoši Martin Hakl, Hanka Mejstříková, Klára Alexová, Hanka Kadlecová a nový člověk Vlaďka Straková.  Nemohu se nezmínit o Hance Kadlecové, která za celý tábor nepromluvila tak nahlas, aby jí bylo slyšet. Při jejím proslovu se zavírala i okna, protože vrabci dělají strašný kravál.