Triko 1999

 

Kniha džunglí

 

Úvodní strana

Letní tábory

Foto

Legenda

Šestietapová hra na motivy známé knihy Rudyarda Kiplinga "Kniha džunglí". Největší problém bylo vymyslet jak vytvořit jednotlivé zvířecí postavy. Nakonec to dopadlo tak, že jsme měli vlka, hada, medvěda.... nakreslené na tričkách. Příběh se odehrával z pohledu Mauglího, což byla role dětí.

V tomto roce bylo tak hnusně, že jsme za celý tábor snad nesundali pláštěnku a koupat jsme se byli pouze v krytém bazénu v Pelhřimově. Půlku tábora byly děti v budově, protože všechno, včetně stanů bylo "durch". Zajímavé bylo, že skoro nikdo nebyl nemocný.

Před táborem jsme natočili první CD "Tvař se u toho jak chceš"

Při tvorbě hudby na nástup jsem sáhl po rockové klasice od skupiny Deep Purple a skladbě Perfect Strangers. K tomu jsem domixoval pár zvířecích hlasů a bylo. Dopadlo to takhle. Na plakát se můžete podívat tady.

Na táboře bylo 55 dětí, z toho dva v předškolním věku. Hlavas Dan Grund, vedoucí Ondřej Holas, Veronika Smíšovská, Klára Chlumská, Lenka  Fahrnerová, Tomáš Petrák a konečně s námi začal jezdit Tomáš Pelikán. Praktikanti Klára Alexová, Michal Grund, Petra Haklová, Martin Hakl, Hana Mejstříková.