Všichni dospěláci z Kamenice po 10-ti letech,

spojte se

 

Foto

Statistika nuda je...

 

Úvodní strana

Další akce

 

 

 

 

20. - 22.4.2007 - Kamenice

Co k tomuhle víkendu říct? Byla to pořádná smršť. Jo,jo (Danájova poznámka)

 

Začalo to srazem na Skalce a pokračovalo skoro tříhodinovou zácpou na D1. Během další hodiny jsme se všichni sjeli Míněno přijeli, sešli (Danájova poznámka) v Kamenici a nastalo mega vítání. Danája s Ondrou připravili vzpomínkový večer – probíhala prezentace fotografií některé při jiných příležitostech nepublikovatelné (Danájova poznámka) se zasvěceným komentářem. Mnozí z nás se jen ztěžka poznávali. Někteří přibrali a jiní shodili, každopádně jsme však všichni pěkně zestárli. Jak, kdo - já například ne  (Danájova poznámka)

 

V chodbě jsme zrekonstruovali celé desetiletí v plakátech a artefaktech, které byly používány na hry. Člověk by ani neřekl, co se za ty roky použilo. Upřímně řečeno mě udivuje, co všechno jsme si byli schopni vymyslet a vyrobit. Sluší se říct, že výzdoba bylo dílo Hanájky a Helenky (Danájova poznámka)

 

Během těch let se osazenstvo vedoucích a prákošů „párkrát“ změnilo, ale vždycky (alespoň podle mého mínění) to byli fajn lidi. Petr Socha přijel i se svou rodinkou. Sice jsem ho na táboře nezažila, ale po sobotním odpoledni si získal můj velký obdiv. Značila jsem totiž terénní trasu (abychom si tak trochu zavzpomínali), ale že to někdo projede s kočárkem…s tím jsem opravdu nepočítala a fakt mě to dostalo.

Mě taky (Danájova poznámka)

 

Hanaja se ještě zapomněla zmínit o cílové odměně bojovky, sponzor by se divil. (Danájova poznámka)

 

Večer se Ondra zas projevil jako prvotřídní kuchař (škoda, že nevaří na táboře). Sice jsme neměli bramborovou kaši z pytlíku, ale ty propečený kuřátka s grilovaným masem…

A pak? Rozjela se pravá kamenická diskotéka. A kdo by to náhodou nevěděl, tak Franta Janeček je borec.

 

Byla to fakt povedená akce. Za tuhle pakárnu vděčíme Ondrovi a Danájovi – Díky, Díky, Díky moc. Za deset let nás to čeká zas, tak doufám, že přibude nová krev, aby bylo s kým slavit. Poreferovala bych víc, jenže mám tak trochu výpadky paměti. O těch výpadcích paměti a nedostatku spánku by se dal napsat celý román, ale to nejde, páč tu jsou i děti. (Danájova poznámka)  Příště si budu dělat poznámky na místě J.

 

Hanaja