Logo Dětské Porty

 

 

Dětská Porta a koncert Škola dětem Srí Lanky

 

 

Úvodní strana

Další akce

V roce 2005

Foto

Praha 4.-.6.2.2005

Tak jsem se konečně dostal napsat pár slov o Dětské Portě a koncertě Škola dětem Srí Lanky.

Pro Vás, co nevíte o co jde. Dětská Porta je celorepubliková soutěžní přehlídka folkové a country hudby.

A jaké to bylo letos? No přece jako vždy skvělé i když trochu zvláštní. Zvláštní tím koncertem pro poničenou Asii.  Vystoupilo mnoho slavných muzikantů a vybralo se přes 15000 Kč. Ostatně podívejte se na fotky, to je víc než spoustu písmenek.

Hlavní tíha této akce ležela na 96. PS Veselí Medvědi a mají můj velký obdiv. Pokládám si za čest, že jsem byl pozván abych se na Dětské Portě podílel jako ekonom a fotograf. Stejně tak jsem velmi rád, že náš oddíl odvedl na Dětské Portě kus pořádné práce a doufám, že příště Vás bude víc.

Za sebe bych rád poděkoval:

Prákošce Ilonce Vlasákové, která pomáhala celý víkend při prezentaci soutěžících a při nahrávání skladeb.

Haničce Kadlecové za nádherné logo Porty, za kresbu Pamětního listu, za kus účtařiny, kterou jsem ji hodil na hlavu, za nahrávání skladeb a za tu drobnou organizační práci, která není nikde vidět, ale je velmi důležitá

Tomáši Pelikánovi za obsluhu kamery a promítání vystupujících při koncertě Škola dětem Srí Lanky

Kubovi Šmejkalovi za stěhování věcí a za doprovod pro naší moderátorku

Ondřeji Holasovi za nahrávání v soutěžících a koncertu Škola dětem Srí Lanky, za výdrž při těch nekonečných hodinách, kdy ho neměl kdo vystřídat, protože to nikdo pořádně neumí a za mnoho hodin strávených doma při stahování skladeb do počítače.

No a to nejlepší nakonec

Nikolko Hendrychová, ty malá bábo, byla jsi fakt úžasná. Tvoje moderování v malém sále a hlavně při moderování koncertu Škola dětem Srí Lanky sklidilo velký obdiv jak ředitele soutěže tak i profesionálního moderátora z Country Radia. Musím na Tebe prozradit,že jsi na podium uvedla i svou třídní učitelku, která na koncertě vystupovala. A ještě jednu věc Ti můžu slíbit - určitě jsi nemoderovala naposled - pokud budeš chtít

Lucce Masarové, která ačkoliv je v nemocnici, poslala na koncert Škola dětem Srí Lanky finanční příspěvek

Dan

Oficiální pozvánka a Pamětní list (dle návrhu Hanky Kadlecové)